Ledarskaputveckling 

Transformerande ledarskapsutveckling  handlar om att arbeta fram ett ledarskap i ett bolag eller organisation som genomsyrar hela verksamheten. Hur driver vi förändring där alla inblandade känner ägarskap istället för bara lydnad och lojalitet? Varför väljer vi på Gaia Leadership att prata om transformation snarare än förändring? Det finns tydliga ledarförmångor som bidrar till och utvecklas i transformation.

“I’m a partner to organisations and leaders navigating through the most important and challenging questions of our time” 

Föreläsningar

I mina föreläsningar pratar jag om det generationsskifte som sker idag inom ledarskap. Hur  unga som idag även kallas generation Y eller millenniers födda kring 90-talet är en ifrågasatt generation inom näringslivet. De har blivit anklagade för att inte arbeta lika ”hårt” som tidigare generationer och att de saknar drivkraft. Frågan som näringslivet borde ställa sig är vad det är som driver dessa unga talanger? Vad är viktigt inom ledarskapet för att utveckla deras drivkraft? Vad betyder inkluderande ledarskap och verklig mångfald? 

 

Skolor/Ungdomar

Ungdomar idag behöver värdefull information och utbildning med samma kvalité som näringslivet har tillgång till. Utbildning om ledarskap och framförallt självledarskap. Deras värld förändras också konstant och näringslivet väntar på deras kompetens. Att tidigt ge unga verktyg som är baserat på forskning för att skapa sitt självledarskap ger dem möjlighet att våga utvecklas till sitt syfte och minska på samhällets stress som finns idag. De må vara kliché men ungdomarna är vår framtid och de måste investeras i.

 

Transformerande ledarskap
Vad innebär det och hur lyckas vi med det? 
Boka
Generation Y och Z
Vad är unikt med dessa generationer och hur arbetar vi alla tillsammans oavsett generation?
Boka
Leda tillsammans mellan olika generationer
Hur lyckas vi att samarbeta och hitta styrkorna hos varandra oavsett generation?
Boka
Leda i förändring och nå framgång
En story om Dalkurd FF och hur man gick från lägsta division till allsvenskan
Boka
Growth Mindset
En föreläsning för ungdomar som förklarar hur vi fungerar och att vi absolut kan lära oss vad vi vill med ett Growth mindset från forskaren Carol Dweck. Fokus på självledarskap för att nå den framgång som önskas
Boka
Stäng meny